06 42 96 27 67  | info@beauty-fe.nl


De Fé van vertrouwen

Marloes van der Kolk is gediplomeerd schoonheidsspecialiste aan de NNA (Noord Nederlandse Academie) en gecertificeerd IK SKIN SPECIALISTE. Ze heeft een duidelijke visie als het gaat om haar schoonheidssalon Beauty Fé in Zwolle-Zuid. Door persoonlijke aandacht te geven, creëert ze een vertrouwensband met haar klanten. Daarom neemt ze ruim de tijd om jou voor, tijdens en na een behandeling te begeleiden. Hierdoor voel jij je ontspannen en op je gemak en ga je na een behandeling uitgerust en met een tevreden gevoel naar huis.

Marloes heeft heel bewust voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste gekozen. Uit eigen ervaring weet ze hoe fijn het is om door de drukte van een volle agenda regelmatig een momentje voor jezelf te nemen. In haar schoonheidssalon wil ze op haar beurt dit gevoel van totale ontspanning en welbevinden aan anderen geven.

Persoonlijke aandacht
Beauty Fé hecht veel waarde aan de professionele begeleiding voor, tijdens en na de behandeling van al haar klanten. Zo stelt Marloes tijdens het eerste bezoek aan de salon een aantal doelgerichte vragen, zodat ze een persoonlijke analyse van jouw huid kan maken. Tijdens de behandeling vertelt ze je precies wat ze gaat doen en welke producten ze gebruikt die geschikt zijn voor jouw huid. Na afloop van elke behandeling vraagt ze je hoe je de behandeling en producten hebt ervaren. Het belangrijkste voor Marloes is dat je als tevreden klant haar salon verlaat.Marloes van der Kolk
Ulgerkamp 53 | 8014 GG  Zwolle
06 42 96 27 67  | info@beauty-fe.nl